SuviMorsian


SuviMorsian on laadukas hää- ja juhlapukujen tilaus- ja korjausompelimo.

SuviMorsiamesta löydät myös suunnittelija Suvi Leinosen hääpukumalliston sekä Amelié's Alternativé Ateliér:n persoonalliset hää- ja juhlapuvut. Myymälässämme on saatavilla myös asusteita ja alushameita.

Jos sinulla on mielessäsi tietty hääpuvun tai juhlapuvun malli, ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutamme sen yhdessä. Hääpuku omilla mitoilla tehtynä istuu täydellisesti yllesi, eikä vaadi erillisiä korjauksia. Voit kysyä tarjousta sähköpostitse tai varata ajan ilmaiseen suunnittelutapaamiseen myymäläämme. Tarkan hinnan saat vain suunnittelutapaamisen yhteydessä, sillä valitsemasi kankaat vaikuttavat lopulliseen hintaan.

Tarjoamme myös korjauspalvelua muualta ostettuihin pukuihin. Hinnastosta voit tarkistaa suuntaa-antavan hinnan, mutta tarkemman arvion saat tuodessasi puvun liikkeeseen.

Hääpukumallistomme pukuja voit katsoa mallisto-sivulta ja pääset sovittamaan niitä myymälässämme. Puvut valmistetaan aina omille mitoillesi ja monet niistä ovat saatavilla myös eri värisinä. Varaa aika sovitukseen!

Tervetuloa!

FaceBook: Näe tulossa olevat mallit ja tapahtumat etukäteen Facebook ryhmässämme.


Yhteystiedot:

Osoitteemme on Sepänkatu 19, Helsinki.

Myymälämme on avoinna:
Ti  klo. 10:30-16:30
Ke klo. 10:30-16:30
To  klo. 10:30-16:30
Pe-Ma vain ajanvarauksella

Juhannuksen aukioloajat ovat seuraavanlaiset:
Ti ja Ke 20.6 ja 21.6. olemme auki normaalisti
To ja Pe 22.6. ja 23.6 myymälä on kiinni.
Kesälomaa vietämme 31.7.-5.8.

Kysymykset ja ajanvaraus:
suvimorsian@suvimorsian.fi
tai 045 8955755
Käännä mobiililaitteesi nähdäksesi sivun kokonaisena